Platou cu aperitiv rece

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2010 | 21720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • salam picant uscat
  • salam banatean uscat
  • salam de vanat uscat
  • sunculita taraneasca
  • kaizer
  • sunca praga
  • cascaval afumat
  • cascaval cu verdeturi
  • cascaval mozzarella
  • mozzarella  natur bilute
  • ceapa rosie
  • ardei
  • masline
  • struguri
  •  pasta de hrean
  • salata verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitiv rece:

  1. sunca de praga se ruleaza cu  pasta de hrean
  2. mozzarella natur bilute se inteapa in scobitori , alternata cu boabe de struguri infipte intr-o chifla
  3. restul ingredientelor se feliaza si se aranjaza dupa inspiratie ,ornandu-se cu foi de salata verde , maslne si ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitiv rece" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

mihaelar63 1

12.01.2010, 23:09

bunica,ma bucur ca iti place , imaginea e din ,, arhiva''
platoul a fost ,, executat '' in data de 3 ian cand au fost prieteni in vizita.

epurasha2bb 1

18.04.2010, 00:37

de unde sa ma apucmai intai , mama ce e aici! si tocmai vin de la un botez cu burtica plina de ma rostogolescca un ursulet dar tot mi-e pofta!
norocosi musafiri!

ela 1

18.04.2010, 00:54

multe,multe culori

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (reteta adaptata)